راهنمای مجموعه نرم افزارهای یکتاوب
راهنمای آموزش و رفع اشکال | راهاندازی اولیه | راهنمای جامع برنامه | فهرست ابزارهای مدیریت | راهنمای الفبایی | مقالات متنوع
جستجو در راهنما | فهرست فایل ها | پرسشهای متداول | تالار گفتگو | ارسال پیشنهادها و اشکالات | برگشت به پایگاه
راهنمای داوری الکترونیک
داوری مقالات یکی از بنیادیترین کارهای مجلات علمی پژوهشی است. این فرایند کمک میکند بهترین مقالات در این مجلات منتشر شوند. برای مثال، مجلهی نیچر یکی از معتبرترین مجلات علمی جهان است. این مجله هر سال بیش از 10 هزار مقاله دریافت میکند. دبیران علمی این مجله حدود 60 درصد از این مقالات را بدون داوری رد میکنند. بقیهی مقالات برای دو یا چند داور فرستاده میشوند و پس از جمعبندی نظر داوران، حدود 7 درصد از مقالات پذیرش میشوند. بیگمان اعتبار بالای این مجله علاوه بر قدمت انتشارش به فرایند داوری دقیق آن مربوط میشود.
تعریف داوری و فرایند داوری داوری: ارزیابی انتقادی و سازنده ازدستنوشتههای عرضه شده به مجلات که توسط افراد متخصص و باتجربه انجام میشود. داوری در مجلات علمی، همترازخوانی (Peer review) نامیده میشود. یعنی افرادی که در یک زمینه فعالیت دارند مقالههای یکدیگر را بررسی میکنند. داوری پنهان: جداکردن اطلاعات مربوط به نویسندگان ازمقاله خود پیش از ارسال برای داوری و پنهان بودن هویت داوران داوری آشکار: مشخص بودن هویت داوران با هدف مسئولیت بیشتر از طرف داوران و اعتبار بیشتر برای کار انجام شده
امکانات داوری برنامه یکتاوب یکتاوب برای افزایش سرعت جریان اطلاعات میان مدیران و کاربران یک نشریهی علمی یا همایش علمی، سامانهی داوری الکترونیک را راهاندازی کرده است. این سامانه جابهجایی الکترونیک مقالات و اطلاعات بین نگارندهها، مدیر اجرایی نشریه یا همایش (مدیر پایگاه اینترنتی)، دبیر علمی، سرگروهها (هیات تحریریه) و داوران را به آسانی و با کارآمدی انجام میدهد.
افزودن داور، دبیر علمی یا سرگروه به برنامه برای افزودن هر یک از عوامل داوری به برنامه :
به یاد داشته باشید:
منظور از فرمهای داوری، هر نوع فرم بخش داوری از جمله فرم داوری، فرم مشخصات داور و فرم معرفی داور است. این فرمها را با کمک سامانهی مدیریت اطلاعات میتوانید بسازید. برای ساختن فرمها:
به یاد داشته باشید:
برای آگاهی بیشتر
پس از بررسی فایل مقاله و یا دریافت نظرهای داوران در مورد یک مقاله میتوانید با مراجعه به پروندهی مقاله، نگارنده را از نظرهای اصلاحی آنان آگاه کنید. هرچند امکان فرستادن نظر داوران به طور مستقیم وجود دارد، شما می توانید در بخش توضیح ضمیمه جمعبندی نظر داوران را وارد کنید. به یاد داشته باشید
امکان اطلاعرسانی جمعی برنامه امکان اطلاعرسانی جمعی وضعیت مقالات را نیز دارد. این امکان برای همایشها بسیار مناسب است. برای انجام این کار، به بخش مقالات>تغییرات جمعی و اطلاعرسانی بروید و با توجه به راهنمایی که در این بخش وجود دارد، کارهای زیر را انجام دهید:
همچنین میتوانید از امکانات ارسال پست الکترونیک و ارسال پیغام به کاربران مدیریت برقراری ارتباط) نیز برای خبررسانی به نگارندگان بهره ببرید.
برای آگاهی بیشتر متون و اسلایدهای آموزشی را دریافت و بررسی کنید.
|
Email : yektaweb (AT) gmail.com
Academic Web Tools - Yektaweb Collection - مجموعه مدیریت یکپارچه پایگاههای اینترنتی